รบกวนโหลด paper ค่ะ

รบกวนช่วยโหลด paper จำนวน 3 ฉบับให้หน่อยนะคะ ขอบคุณมาก ๆ ค่ะ


1) Inhibition of enzymatic browning in foods and beverages

Critical reviews in food science and nutrition

Volume 32, Issue 3, 1992, Pages 253-273


2) Polyphenol oxidase and peroxidase in fruits and vegetables.

Critical reviews in food science and nutrition

Volume 15, Issue 1, 1981, Pages 49-127


3) Preventing of browning in fresh prepared potatoes without the use of sulfiting agents

Food Technol. 41 (5) , pp. 64-67



(แก้ไข ลบ paper ออก 2 ฉบับ)

ความคิดเห็นที่ 1
หาฉบับเต็มไม่ได้เลย ขอบคุณนะคะ
ช่วยส่งมาตาม email นี้ค่ะ [email protected]


ตอบกลับความเห็นที่ 1